Why, Magnus Haglund?

Kanske kan Wycsout ge svaret på det?

Halmstads BK besegrade Utsiktens dito med 4-1 men sett till hur matchbilden såg ut i andra halvlek i 1-0 ledning så kunde den här matchen verkligen slutat annorlunda.

Men in kom åter Alle Johansson
och efter bara några minuter på plan hade han gjort det där viktiga 2-0 målet som Magnus Haglund talar om. Johansson hann med ytterligare ett mål och visade prov på vilken klinisk avslutare han är. Sjunde målet totalt nu och delad femteplats i superettans skytteliga. Och detta på cirka 175 spelade minuter vilket ger ett snitt på mål var 25.e minut. Det är helt sinnessjuka siffror faktiskt.

Men i Magnus Haglunds elva platsar han inte
Svårt att klaga på det när HBK leder en osedvanligt svag superetta kan man tycka. Men man kan också vända på resonemanget och fråga sig med hur många poäng Halmstad kunde lett serien med en riktigt stark avslutare i startelvan som kunde "dödat" matcherna tidigare?

Debatten om Alexander Johansson hörs allt starkare i HBK-kretsar
och kanske speciellt i förhållande till forwardskollega Villiam Dahlström som hittills bara mäkta med 1 mål på sina 13 starter. En analys av spelarnas förmågor enligt analysverktyget Wyscout är på sin plats och jag ber om att få återkomma i ärendet inom kort.