HBK: Antonsson snor Mikael Bomans tröjnummer - igen!

IFK Göteborg fick sitt bud på Malkolm NIlsson Säfqvist nobbat skriver GT. Men med tanke på alla målvakter man spanat in på sistone och att MNS bara har 1 år kvar på kontraktet var man nog inte så angelägna ändå - då hade en affär säkert gått att lösa. Men bra för HBK att Malkolm blir kvar och en förlängning är nog att vänta inom en inte alltför avlägsen framtid.  
 
Marcus Antonsson hamnade till slut i Värnamo och det var nog inte riktigt vad han räknat med. Enligt Hallandspostens intervju för ett tag sedan fanns det ju intresse i princip jorden runt för den f d "HBK-stjärnan". Men efter att ha nobbat en fortsättning i Halmstad fanns det alltså bara konkret intresse från de allsvenska nykomlingarna kvar. Antonsson får trösta sig med närheten till älgjakten i Unnaryd.Att ingen kontraktslängd kommunicerats tyder väl på att det är 1 år med option som gäller och säkert någon klausul att kunna lämna i sommar till ett fastställt pris om det skulle gå bra.
 
Och så kan vi konstatera att "Anton" snodde Mikael Bomans nummer - igen! Värnamos mittfältare Oscar Johansson verkar uppenbarligen inte ha varit beredd att lämna ifrån sig 9:an så nu fick Antonsson nöja sig med nr 14.
 
I Halmstad har Antonssons tröjnummer tagits över av nyförvärvet Villiam Dahlström och frågan är om det bytet ändå inte blir ett uppköp - för HBK.  
0 kommentarer publicerat i Halmstads BK
Taggar: Halmstads BK, IFK Göteborg, IFK Värnamo, Malkolm Nilsson Säfqvist, Marcus Antonsson