Superettan 2022 blir ett riktigt getingbo?

Superettan 2022 har sparkat igång och efter två fulla omgångar spelade finns en del intressanta spaningar att göra. 
 
Vilka lag överraksar i årets superetta?
 
Nästan varje säsong på senare år har det något lag som kommer från typ ingestans och överraskar i toppen. Värnamo i fjol, Degerfors 2020, Varberg och Mjällby 2019. Vilka blir det i år? 
 
Ja kanske är det Brages tur i år? Det går ju i varje fall inte att bortse från deras fina start med 3-0 mot exallsvenska Örebro och bortavinst mot favorittippade Östers IF senast. 
 
Tobias Linderoth är en coming man?
 
Ett annat lag som överraskat är nykomlingarna Skövde AIK som också står på full pott efter två matcher. Men där är det väl svårt att tro att trenden ska hålla i sig för det av Tobias Linderoth tränade laget som aldrig varit så högt upp i seriesystemet förut. Eller är Linderoth en blivande succtränare som efter fjolårets uppflyttning även kan upprepa Mjällbys bragd från 2019?
 
Tidigare allsvenskarna lyckas på nytt?
 
AFC Eskilstuna är också ett lag jag inte tror man kan räkna bort. Laget har nått Allsvenskan två gånger de senaste 5 åren och kan ha något bra på gång igen efter två raka segrar i serieupptakten. 
 
Norrby IF var snubblande nära allsvenskt kval ifjol och har startat serien med två raka vinster. Laget har tappat flera offensiva spelare från ifjol men tränaren Mak Lind verkar ha implementerat en tydlig spelidé hos boråsarna, 
 
Så förutom mer favorittippade gäng som HBK, Örebro, Öster, Örgryte, Trelleborg och J Södra finns en handfull övriga lag som kan blanda sig i kampen om en allsvensk plats.
 
Så Superettan 2022 har nog alla förutsättningar för att bli ett riktigt getingbo?