Dags att smida medan järnet är varmt, Haglund!

Halmstads forward Alexander Johansson gjorde mål mot Djurgården borta i cupen. I premiären mot ÖIS fick han åter hoppa in och lade grunden till vändningen med sitt 1-2 mål. Och idag mot Dalkurd blev han segerskytt när HBK tog en efterlängtad trepoängare i Superettan, åter som inhoppare. 
 
Ingen tvekan om att Alexander Johansson är het för tillfället
Johansson har fortsatt att bygga vidare på det han visade i höstas då det blev några inhopp i Allsvenskan och för mig råder det ingen tvekan om att 22-åringen nu uppvisar tendenser som borde göra honom till en given startspelare i Magnus Haglunds elva. Det är den typen av målskyttar Halmstad behöver och nu är det dags att smida medan järnet är varmt, Haglund! Att Alexander Johansson är relativt ung och befinner sig i ett karriärskede där han är på väg uppåt ska heller inte underskattas. 
 
Halmstad avgick med segern mot ett något annorlunda Dalkurd 
Annars var det inte riktigt samma spelförande Dalkurd som man vant sig vid under tidigare säsonger utan bollinnehavet fördelade sig ganska jämt men med ett hemmalag som hade lite lättare att vaska fram de vassare chanserna. Men idag var det Halmstad och Alexander Johansson som bokstavligt talat  hade stolpe in. 
0 kommentarer publicerat i Halmstads BK
Taggar: Alexander Johansson, Dalkurd FF, Halmstads BK, Magnus Haglund, Superettan